2005

APISROM a pornit la drum in 2005, avand ca obiect de activitate achizitia si procesarea de miere si ceara.

2008

La finalul anului 2008 am inaugurat actuala fabrica, aceasta fiind conceputa cu doua linii distincte: una destinata procesarii mierii de albine si una procesarii cerii.

2012

In anul 2012 ne-am marit capacitatile de depozitare si procesare a mierii de albine precum si a productiei de faguri artificiali prin constructia unui depozit pentru mierea ambalata in butoaie, achizitia de omogenizatoare de capacitate mare si a celei de-a doua masini automate de faguri artificiali.

2017

In acest an am inceput constructia unui nou sediu al firmei cu o suprafata construita de peste 2000 mp, ce va include o hala de procesare, echipata cu cele mai moderne instalatii pentru ambalarea mierii si precum si a unui spatiu administrativ.

De asemenea, vom participa in calitate de expozant la cea de-a 45-a editie a Congresului International de Apicultura, APIMONDIA, organizat la Istanbul, Turcia, in perioada 29 septembrie - 4 octombrie. Va invitam sa ne vizitati la standul C-14, unde veti avea ocazia sa aflati mai multe despre noi si produsele noastre.